Preloader
Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Το ιδανικό κτήμα για τον τέλειο γάμο!

Το ιδανικό κτήμα για τον τέλειο γάμο!

Αναρωτιέστε αν πραγματικά αξίζει να διαλέξετε ένα κτήμα για το γάμο σας. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί γιατί ένα κτήμα μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα ονειρεύεστε… και πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο για το δικό σας παραμυθένιο γάμο.

Η αλήθεια είναι ότι χρόνο με το χρόνο αυξάνονται τα ζευγάρια που επιλέγουν να γίνει ο γάμος τους σε κτήμα κι αναλόγως αυξάνονται και οι επιλογές τους. Ένας βασικός λόγος είναι ότι οι καλεσμένοι δεν θα μετακινηθούν από την εκκλησία για το χώρο της δεξίωσης καθώς τα περισσότερα κτήματα διαθέτουν κι εκκλησάκι. Ένας ακόμη βασικός λόγος είναι ότι το περιβάλλον τόσο κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου όσο και στη δεξίωση, βοηθά στο ονειρικό σκηνικό που επιθυμούν τα περισσότερα ζευγάρια.

Γιατί σε κτήμα;

Το καταπράσινο περιβάλλον, οι μεγάλες αίθουσες δεξιώσεων με την υψηλή αισθητική, η οργάνωση από εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στην τέλεση events πολλών ατόμων, η πολυτέλεια και η διακόσμηση με βάση τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας θα σας απαλλάξουν από αρκετό άγχος και θα δημιουργήσουν το κατάλληλο φόντο για την έναρξη της κοινής σας ζωής.

Τι να προσέξω;

Το συνδυασμό αισθητικής, υπηρεσιών και τιμής. Οι επιλογές είναι πολλές τόσο όσον αφορά στο ύφος των κτημάτων που διατίθενται όσο και στις τιμές. Παλαιότερα, τα κτήματα επέλεγαν άτομα με υψηλά εισοδήματα αλλά σήμερα αποτελούν μία προσιτή επιλογή.

Tι ώρα θα γίνει ο γάμος;

Η ώρα του γάμου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν ο γάμος σας και η δεξίωση γίνονται μεσημέρι θα πρέπει να ελέγξετε αν στο κτήμα υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος ή σκιερό μέρος κατάλληλο για τις ζεστές ημέρες. Επισκεφτείτε το κτήμα την ώρα που θέλετε να γίνει ο γάμος σας ώστε να επιβεβαιώσετε ότι οι τέντες ή το στέγαστρο είναι αρκετό κι αποτελεσματικό. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη σημασία στον περιβάλλοντα χώρο καθώς κάτω από το άπλετο φως οι ατέλειες είναι δυσκολότερο να κρυφτού.
Η συνέπεια είναι πολύ σημαντική. Αν καθυστερήσετε την άφιξή σας, οι καλεσμένοι σας θα πεινάσουν πάρα πολύ και θα δυσαρεστηθούν. Αν δεν γίνει το μυστήριο του γάμου εντός του κτήματος, φροντίστε να είστε συνεπής και να ακολουθήσετε κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμά σας. Υπάρχει επίσης η περίπτωση το κτήμα να είναι κλεισμένο και για βραδινό γάμο, οπότε θα πρέπει να έχετε συνεννοηθεί με τους υπευθύνους εξ αρχής γι αυτό το ενδεχόμενο.
Αν ο γάμος σας γίνει βράδυ θα πρέπει να προβλέψετε ότι οι καλεσμένοι που δεν γνωρίζουν την περιοχή, θα είναι καλά ενημερωμένοι για τον τρόπο πρόσβασης. Η νύχτα αν συνδυαστεί με ελλειπή σήμανση μπορεί να ταλαιπωρήσει τους καλεσμένους σας.
Ο φωτισμός το βράδυ είναι πολύ σημαντικός. Επισκεφτείτε το κτήμα την ώρα που έχει οριστεί ο γάμος και ζητήστε να δείτε τον τρόπο που θα φωτίζεται ο χώρος. Αν το κτήμα βρίσκεται εκτός Αττικής, ελέγξτε ότι υπάρχει εφεδρική γεννήτρια για το ρεύμα και ότι ο θόρυβος δεν είναι ενοχλητικός.

Το γκαζόν

Το έντονο πράσινο και η μυρωδιά του γκαζόν δημιουργεί ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Φροντίστε όμως να μην έχει ποτιστεί ανήμερα του γάμου ώστε να μη γεμίσουν λάσπες οι καλεσμένοι σας αλλά και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι κυρίες με τα ψηλοτάκουνα. Ίσως θα πρέπει στο προσκλητήριο να αναγράφεται ότι ο χώρος διαθέτει γκαζόν. Επιλέξτε ένα κτήμα που έχει αρκετούς χώρους πλακοστρωμένους και πλατφόρμα χορού ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσουν όλοι να χορέψουν μέχρι… πρωίας!

Το πάρκινγκ

Που θα παρκάρουν οι καλεσμένοι σας; Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει χώρος πάρκινγκ όπου μπορούν με ασφάλεια να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και ελέγξτε τον περιβάλλοντα χώρο. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική. Ίσως το ίδιο το κτήμα να είναι πρότυπο οργάνωσης κι αισθητικής αλλά αν το πάρκινγκ είναι πνιγμένο στα αγριόχορτα και τα σκουπίδια, η αρχική αίσθηση των καλεσμένων σας δεν θα είναι καλή.

Οι χρεώσεις

Η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από τις δικές σας επιλογές κι επιθυμίες. Είναι βασικό να κάνετε μια επισταμένη έρευνα. Να δείτε τους χώρους, να δοκιμάσετε το μενού, να επισκεφτείτε το εκκλησάκι.
Υπάρχουν κτήματα που χρεώνουν συγκεκριμένο ποσό, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η ημέρα της δεξίωσης. Κάποια κτήματα είναι πιθανόν να ορίζουν νούμερο ελάχιστων καλεσμένων ενώ υπάρχει και η πιο συνηθισμένη περίπτωση της χρέωσης κατά άτομο.

Βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τιμής έχει πάντα η εποχή, η μέρα, το μενού και ο αριθμός των καλεσμένων. Η ηχητική εγκατάσταση, η ύπαρξη ηχοπαγίδας, η διαθεσιμότητα τεντών, η διαθεσιμότητα κλειστού χώρου για την περίπτωση βροχής, η λειτουργία parking κλπ ενδέχεται να έχουν ξεχωριστή χρέωση.

Πηγή: https://www.whitewedding.gr/deksiosi-gamou/294-to-idaniko-ktima-gia-ton-teleio-gamo

Post a Comment

0
Το καλάθι σας